Persaccreditaties

Registratieperiode is afgelopen

De deadline om een persaccreditatie aan te vragen is 1 juni 2024. Aanvragen die we na deze datum ontvangen worden niet meer behandeld.


Accreditatiebeleid

 • Een persaccreditatie geeft je toegang tot het festivalterrein, camping Boneyard en het persdorp (Press Village).
 • Een persaccreditatie wordt toegekend wanneer er een link is tussen het festival en het medium, en wordt deels beslist op basis van publicaties van vorige edities.
 • Ons algemeen beleid is maximaal 2 accreditaties met per medium. Accreditaties zijn niet altijd gratis. Betalende accreditaties moeten vooraf worden betaald via bankoverschrijving.
 • Audio- en video-opnames zijn niet toegestaan op het festival. Het GMM TV-productieteam zal bona fide nieuwsuitzenders voorzien van beelden van de optredens via een videofeed. De beelden worden gemaakt in overeenstemming met de voorwaarden van het management van de artiesten en het festival. Gebruik van dit beeldmateriaal moet vooral bij de organisatie worden aangevraagd.
 • Drones zijn te allen tijde verboden op en rond het festivaltterrein.
 • Professionele fotografie is enkel toegestaan met een geldige fotopas.
  • Met een fotopitpas heb je toestemming om zowel in de fotopit (voor de podia) foto's te maken als op de festivalweide. Als je aanvraag voor een fotopitpas wordt goedgekeurd, wordt deze samen met je toegangsvoucher naar je toegestuurd per e-mail. Bovendien moet je bij afhaling van je fotopitpas een fotocontract tekenen waarin je bevestigd gaat dat je de foto's alleen voor je eigen medium zal gebruiken en ze niet aan derden zal doorverkopen.
  • Met een festivalsitepas heb je toestemming om foto's te maken van het publiek en de sfeer op het festivalterrein.
  • Geen fotopas? We hebben een geweldig team van huisfotografen die hun foto's ter beschikking stellen om te gebruiken. Tijdens het festival zal je deze foto's kunnen terugvinden in de mediagalerij.

GMM Press Office

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Graspop Metal Meeting

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal en hard rockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hard rock en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Neem contact op met

Graspop Metal Meeting Zandbergen 104 2480 Dessel (BE)

press@gmm.be

www.graspop.be