Bring Me The Horizon en Avenged Sevenfold naar #GMM24!

Nieuwe headliners voor zaterdag 22 juni 2024.

Met de aankondigingen van Tool, Five Finger Death Punch en Judas Priest stond de teller voor headliners voor #GMM24 op drie. Met Bring Me The Horizon en Avenged Sevenfold voegen we weer twee kleppers van formaat toe aan de2024 line-up. Bring Me The Horizon sluit op zaterdag de South Stage af en Avenged Sevenfold sluit de North Stage af.

10 jaar na hun laatste passage staat Bring Me The Horizon weer op Graspop Metal Meeting. Zij hebben zich intussen opgewerkt tot een van de grootste acts in het moderne metalgenre. De band, onder leiding van Oli Sykes, is niet bang om te experimenteren, zowel op het podium als in de studio. Zo mixen ze naadloos metalcore met elektro- en popmuziek, en staan ze live garant voor visueel verbluffende shows. In 2020 verscheen “Post Human: Survival Horror”, de eerste EP in hun Post Human EP-reeks, waarvan de volgende EP “Post Human: NeX GEn” in Januari 2024 verschijnt. This is sempiternal!

In 2006 mochten we de Amerikanen van Avenged Sevenfold voor de eerste keer verwelkomen op GMM. Sindsdien groeide de band uit tot absolute toppers in de heavymetalscene en brachten ze met “Nightmare” en “Hail To The King” albums uit die tot de klassiekers in het genre gerekend mogen worden. In 2024 keert de band terug naar Dessel voor een zesde passage op de weide van Graspop Metal Meeting en stellen ze hun nieuwste plaat “Life Is But a Dream…” voor aan het Belgische publiek!

De verkoop van GMM 2024 start op 25 november 2023 om 10 uur via Ticketmaster.

Over GMM: Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Stay metal, stay safe & take care.

GMM


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met het GMM Press Office via press@gmm.be of +32 14 37 59 81.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Graspop Metal Meeting

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal en hard rockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hard rock en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Neem contact op met

Graspop Metal Meeting Zandbergen 104 2480 Dessel (BE)

press@gmm.be

www.graspop.be