30 nieuwe namen voor #GMM24!

Ticketverkoop voor GMM gaat hard!

Ook in 2024 blijven we hard gaan en voegen we ​ 30 nieuwe namen toe aan de line-up van ​ #GMM24. Onder meer de Britse metalcore-sensatie Architects, Mr Bungle met Faith No More-frontman Mike Patton, de nu-metalhelden van Limp Bizkit, de legendarische hardrockband Heart en de hardcorepunks van Turnstile komen in juni naar de 27e editie van Graspop Metal Meeting. ​

Nieuwe namen op de affiche van #GMM24 zijn: ††† (Crosses), Alien Weaponry, Amaranthe, Architects, Atreyu, Avantasia, Batushka, Brian Downey's Alive And Dangerous, Crownshift, Drug Church, Dying Wish, Eisbrecher, Empire State Bastard, Fear Factory, Flotsam and Jetsam, Health, Heart, Limp Bizkit, Mammoth MVH, Mr. Bungle, Ne Obliviscaris, P.O.D., Pest Control, Rival Sons, The Last Internationale, Thursday, Turnstile, Underoath, Uriah Heep & Wolfmother

Klik HIER voor een overzicht met alle tot nu toe bevestigde namen.

De ticketverkoop voor GMM 2024 gaat hard! Zo zijn alle tickets voor donderdag 20 juni 2024 uitverkocht, ook de VIP Deck-tickets voor donderdag en zondag zijn al de deur uit. De accommodaties voor GMM 2024 zijn eveneens zo goed als uitverkocht, er zijn nog enkele plekken op Devil’s Lake en Camping Inferno beschikbaar. Tickets kan je kopen via ticketmaster.be, snel zijn is de boodschap.

Over GMM: Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Stay metal, stay safe & take care.

GMM


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met het GMM Press Office via press@gmm.be of +32 14 37 59 81.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Graspop Metal Meeting

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal en hard rockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hard rock en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Neem contact op met

Graspop Metal Meeting Zandbergen 104 2480 Dessel (BE)

press@gmm.be

www.graspop.be